Кърти чисти извозва
Позвънете

Контейнери за строителни отпадъци София

Контейнери за строителни отпадъци София под наем. Извозване на контейнери с едър строителен боклук с камиони на ЕТ Мартела – София. Извозваме от всякакви строителни обекти в рамките на града – апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, цехове и други сгради.

Фирмата ни се е специализирала в областта на изхвърляне на строителни отпадъци с контейнери до оторизирано сметище за изхвърляне извън София (близо до Летище София), както и с изхвърлянето на битови отпадъци. Разполагаме с над 40 броя контейнери под наем с вместимост от  4, 6 и 8 кубика, които са обслужвани от 3 камиона с товароподемност от 3 до 9 тона. За да поръчате контейнер от нас трябва да се обадите предварително на някой от посочените телефони за връзка. Продиктувайте точен адрес и запазете място за контейнера някъде близо до входа на блока или къщата Ви. Осигурете достъп до там за нашия специализиран камион и нашите контейнери за строителни отпадъци. Ако случайно обектът Ви се намира в синя или зелена зона, мястото трябва да се подсигури с Центъра за градска мобилност. Ако мястото, където ще нощува контейнера за боклука е на тротоар или зелена площ е добре да се съгласува това със съответната районна община.Контейнери за строителни отпадъци

След като контейнерът е вече там, Вие можете да го пълните по време на ремонта и да ни се обадите кога да го отнесем за депониране. Останалото е наша грижа. Заплащането става, когато оставяме празния контейнер, за да не Ви ангажираме отново, когато го вдигаме пълен. В случай, че се нуждате от допълнителна работна ръка по време на ремонта, ние можем да осигурим товарачи. Така, когато строителният отпадък е складиран на друго място преди контейнера да пристигне, наш екип може да го натовари. В случай, че има нужда от къртене, също можем да помогнем. Имаме специализирана бригада за къртене на бетон и стени.

Цени на контейнери за строителни отпадъци под наем

 • Контейнери 4 куб.м.: 160 – 180 лв. – престой до 5 дни
 • Контейнери 6 куб.м.: 220 – 240 лв. – престой до 5 дни
 • Контейнери 8 куб.м.: 240 – 280 лв. – престой до 5 дни
 • Извозване на строителни отпадъци със самосвал 2 куб.м.(2.5 т.): 100 лв.
 • Извозване на строителни отпадъци със самосвал 4 куб.м.(5 т.): 120 лв.

Всички контейнери са с включена такса смет!

Цените са актуални за София и населените места в близост до града. Безплатно изхвърляне на стари електроуреди излязли от употреба.

Телефони на нашите диспечери за връзка: 0897 897 266; 0897 897 268

ЕТ Мартела притежава лиценз от Министерството на околната среда и водите (МОСВ) за извозване на строителни и битови отпадъци и има договор с две специализирани сметища на територията на Столична голяма община (СГО).

Контейнери и транспорт от ЕТ Мартела – София

Следете нашия Блог за статии и полезна информация относно строително-ремонтните дейности и съпътстващите ги услуги – контейнери за смет цени, метални контейнери за отпадъци, контейнер тип “лодка” и контейнери втора ръка цени. Харесайте нашата Facebook страница и оставете своя коментар за качеството на предложената от нас услуга. Ние ценим Вашето мнение, то ни помага да бъдем по-добри в това, което правим! За повече информация за рециклирането, вижте следната статия!

контейнери за извозване на строителни отпадъци

Контейнер 4 кубика

от 160лева до пет дни

С вкл. такса смет

След Околовръстен път – 10лв. надценка

Контейнер 6 кубика

от 220лева до пет дни

С вкл. такса смет

След Околовръстен път – 10лв. надценка

Контейнер 8 кубика

от 240лева до пет дни

С вкл. такса смет

След Околовръстен път – 10лв. надценка

Един съвет за летния сезон: моля заявете своя контейнер за строителен отпадък няколко дни по-рано. През месеците от май до октомври натоварването на камионите за извозване е доста по-голямо и може да се наложи да чакате. Планирайте нещата и оставете професионалистите да се справят с къртенето и изнасянето на отпадъците, както и тяхното депониране.

Експресна доставка на контейнер под наем

Какво да направите, ако ремонтът вече е в разра си? Вероятно не сте помислили къде можете да изхвърлите старите ненужни мебели и обзавеждане. А какво да говорим за свалените мазилки, настилки и други строителни боклуци?

Кофите на фирмите за чистота  не са добър избор. В този случай отново имате нужда от контейнер за отпадък под наем. Преценете колко боклук има за изхвърляне и изберете желания обем контейнер (вид контейнер). Най-малките контейнери за строителни отпадъци на ЕТ Мартела са с 4 кубика обем. Те са подходящи за малки ремонти и освежавания на малки имоти. По-големите контейнери са съответно по 6 и 8 кубика. Те ще поберат доста повече строителни отпадъци и стари начупени мебели.

Щом ремонтът вече е тече, то контейнерът трябва да пристигне възможно най-бързо. Сигурно пред апартамента Ви вече сте складирали куп чували и кашони със строителен боклук. Затова фирма ЕТ Мартела винаги държи по един контейнер в резерв за експресна доставка. Така екипът ни може да реагира мигновено на повиквания за експресно изхвърляне на отпадъка.

ЕТ Мартела Контейнери

Доверете се на опитен и надежден партньор – фирма ЕТ Мартела. Ние сме в бранша от десетилетие и знаем как да се справим с лекота и в кратък срок. За това говорят и стотиците наши доволни клиенти.

Обадете ни се на телефон: 0897/897 266

Пишете ни на имейл: etmartela@abv.bg

За къртене на помощения, вижте тук!

За почистване на мазета и депониране на боклука, вижте тук!

Защо да наемете строителни контейнери за Вашите отпадъци

Ние предлагаме евтини, надеждни услуги за наемане на контейнери за строителни отпадъци в София, за да ви помогнем да поддържате организирани площта си за работа, независимо по колко проекта едновременно работите. Изберете нас за следващия наем на строителни сметища и се насладете на достъпни фиксирани цени, удължени срокове за наем и надеждно обслужване.

Контейнери за бетон за бързо и удобно изхвърляне на строителни отпадъци

Многофункционалността на нашите строителни сметища ги прави идеални за много общи проекти, включително проекти за покриви, озеленяване, разрушаване и премахване на тежки отломки. Нашите контейнери ще ви  помогнат да поддържате работното място чисто и ефективно, като елиминирате всякакви закъснения или забавяния причинени от боклуците. Независимо дали вашият екип изгражда или събаря, ние ще ви предоставим под наем за боклука от вашите строителни отпадъци, който ще ви помогне да поддържате бъркотията под контрол.

Как нашата услуга за контейнери за строителни отпадъци може да опрости Вашия проект

Нашите строителни контейнери улесняват изхвърлянето на покривни материали и свързаните с ремонта отпадъци. Независимо от размера на сградата или проекта, ние ще намерим подходящия контейнер за размер за уникалните нужди на вашата работа за изхвърляне.

Лесно използване: Ще поставим вашите контейнери за отпадъци възможно най-близо до имота на клиента ви, за да може бригадата ви лесно да хвърля отломки.

Премахване на бетон и тежки отломки

Разкъсването на бетона е достатъчно трудно, без да се налага да се притеснявате как да се отървете от него. Ето защо ние предлагаме строителни сметища специално за изхвърляне на бетон и други тежки материали. Нашите контейнери за тежки отпадъци могат да извозят изхвърлените от вас бетон и отпадъци, докато не се смесват с никакви замърсители. Свържете се с нашия екип днес, за да намерите подходящия контейнер за работни места за вашето почистване на бетон.

Надеждност: Обадете ни се за бързо взимане или за смяна на вашия контейнер, веднага щом го напълните, така че никога да не се налага да премествате тежки отломки повече от веднъж.

Лична поддръжка: Ако имате въпроси относно товаренето на вашия строителен контейнер, можете да се обадите да говорите директно с член на екипа, който с удоволствие ще им отговори.

Проекти за преобразяване на дворове и озеленяване

Опростете извозването на отпадъци от двора по време на проекти за озеленяване, като поръчате контейнер за строителство. Нашите строителни контейнери улесняват премахването на храсти, изрезки от трева, малки клони, листа и други отпадъци от двора. Обадете ни се преди следващия си проект за озеленяване, за да научите повече за използването на нашите наемни сметища за отпадъци от двора.

Лесно почистване: Използвайте отвора на контейнера, за да ходите в големи храсти, пънове и други тежки предмети, за да направите товаренето по-малко работа.

Лесно планиране: Ще доставим вашия контейнер точно когато имате нужда, за да не се налага да забавяте работата на двора си.

Проекти за разрушаване

Независимо дали трябва да съборите няколко стени или всички, нашите наеми за строителни отпадъци са идеални за премахване на всякакво количество отломки от разрушаване. От счупени прозорци и разкъсани подови панели до рушащи се подпорни стени и разбити тухлени вътрешни дворове, ние можем да отнесем голямо разнообразие от материали от почти всеки проект за деконструкция.

Икономично: Нашите фиксирани ставки го правят достъпно за премахване на няколко тона отломки от разрушаване наведнъж, без скрити такси или такси, за които да се притеснявате.

Пълно покритие: С нашия екип, на раположение до понеделник до събота, готов да планира допълнителни услуги, ние ще се погрижим винаги да имате това, което ви е необходимо, за да завършите работата.

Разширени наеми: Разчистването на разрушаването ви отнема повече време от очакваното? Запазете контейнера си извън включения период за наем за фиксирана дневна цена.

 1. В контейнерите за строителни отпадъци е забранено да се изхвърлят опасни материали като например азбест, химикали, автомобилни гуми и части от МПС.
 2. Преди да поръчате контейнер е необходимо да се обадите в общината или на градска мобилност да запазите място за контейнера. Ако случайно запазването на място е проблем или искате да избегнете бюрократични проблеми можем да ви изчакаме на място да си натоварите контейнера, но преди това трябва да предопредите диспечера.
 3. Когато поръчвате контейнер е необходимо предварително да има запазено за Hero място и достъп за камиона, когато вдигаме контейнер трябва да осигурите достъп на камиона. Клиентът е единствено отговорен за необходимото обезопасяване на контейнера, например чрез осветление или преграда.
 4. Поради зачестилите злоупотреби, плащането на контейнера се прави когато го доставяме
 5. Контейнера се товари на неговото ниво. Забранено е претоварването на контейнера.
 6. Паленето на материали в контейнера както и негова механична повреда е забранено. Престоят на контейнера е в рамките на пет календарни дни. Ако слъчайно по някъкъв начин вие се забавите с натоварването на контейнера, трябва да се свържете с дежурния диспечер, и той да ви разреши ползването му на още два календарни дни.
 7. В контейнера можете да слагате: бетон, тухли, керамични изделия (фаянсови плочки), дървесина, опаковки от картон, гипсокартон, метали и други строителни отпадъци. Не можете да хвърляте стъкло, дрехи и битови отпадъци.
Нашите строителни контейнериУлесняват изхвърлянето на покривни материали и свързаните с ремонта отпадъци. Независимо от размера на сградата или проекта, ние ще намерим подходящия контейнер за вашата работа за изхвърляне.
Максимален капацитетНашите контейнери за тежки отпадъци могат да ви предложат различни размери в зависимост от размера на отпадъците и вашето местоположение.
Разнообразие от размериОт малки почиствания на двора до пълни редизайн на пейзажа, изберете контейнера, който отговаря на вашите нужди.
Пълно покритиеНа разположение сме от понеделник до събота, при предварително обаждане от страна на клиента.
УдобствоПоръчайте строителен контейнер за колкото време ви е необходимо  и след това ни се обадете за бързо вземане веднага щом приключите с товаренето.

Често задавани въпроси

 • Какви контейнери се предлагат?

  ЕТ Мартела предлага метални контейнери с вместимост от 3, 4, 6 и 7 кубика
 • Къде се изхръля строителният боклук?

  Събраният строителен отпадък се депонира на оторизираното сметище на Столична Община в кв. Враждебна.
 • Предлага ли се изхвърляне на боклука от апартамента?

  Ако имате строителен отпадък опакован в чували на етажа, след предварителна заявка, ние ще изпратим бригада товарачи.
 • Могат ли да се изхвърлят електроуреди и оборудване?

  В металните контейнери могат да се изхвърлят всякакви едри строителни отпадъци, мебели, дограми, излезнали от употреба електроуреди и техника.
 • Може ли да се постави контейнер в синя и зелена зона?

  Поставянето на контейнер в зоните за платено паркиране става след съгласуване със Столична Община и заплащане на такса към нея.
Оценете ни!
[Общо: 8 Средно: 4.1]