Позвънете

Контейнери за строителни отпадъци София

Контейнери за строителни отпадъци София под наем. Извозване на контейнери с едър строителен боклук с камиони на ЕТ Мартела – София. Извозваме от всякакви строителни обекти в рамките на града – апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, цехове и други сгради.

Фирмата ни се е специализирала в областта на изхвърляне на строителни отпадъци с контейнери до оторизирано сметище за изхвърляне извън София (близо до Летище София), както и с изхвърлянето на битови отпадъци. Разполагаме с над 40 броя контейнери под наем с вместимост от 3, 4 и 7 кубика, които са обслужвани от 3 камиона с товароподемност от 3 до 9 тона. За да поръчате контейнер от нас трябва да се обадите предварително на някой от посочените телефони за връзка. Продиктувайте точен адрес и запазете място за контейнера някъде близо до входа на блока или къщата Ви. Осигурете достъп до там за нашия специализиран камион и нашите контейнери за строителни отпадъци. Ако случайно обектът Ви се намира в синя или зелена зона, мястото трябва да се подсигури с Центъра за градска мобилност. Ако мястото, където ще нощува контейнера за боклука е на тротоар или зелена площ е добре да се съгласува това със съответната районна община.Контейнери за строителни отпадъци

След като контейнерът е вече там, Вие можете да го пълните по време на ремонта и да ни се обадите кога да го отнесем за депониране. Останалото е наша грижа. Заплащането става, когато оставяме празния контейнер, за да не Ви ангажираме отново, когато го вдигаме пълен. В случай, че се нуждате от допълнителна работна ръка по време на ремонта, ние можем да осигурим товарачи. Така, когато строителният отпадък е складиран на друго място преди контейнера да пристигне, наш екип може да го натовари. В случай, че има нужда от къртене, също можем да помогнем. Имаме специализирана бригада за къртене на бетон и стени.

Цени на контейнери за строителни отпадъци под наем

  • Контейнери 3 куб.м. -80 лв. – престой до 5 дни
  • Контейнери 4 куб.м. -90 лв. – престой до 5 дни
  • Контейнери 6 куб.м. -120 лв. – престой до 5 дни
  • Контейнери 7 куб.м. -130 лв. – престой до 5 дни
  • Извозване на строителни отпадъци със самосвал 2 куб.м.(2.5 т.) – 60 лв.
  • Извозване на строителни отпадъци със самосвал 4 куб.м.(5 т.) – 90 лв.

Всички контейнери са с включена такса смет!

Цените са актуални за София и населените места в близост до града. Безплатно изхвърляне на стари електроуреди излязли от употреба.

Телефони на нашите диспечери за връзка: 0897 897 266; 0897 897 268

ЕТ Мартела притежава лиценз от Министерството на околната среда и водите (МОСВ) за извозване на строителни и битови отпадъци и има договор с две специализирани сметища на територията на Столична голяма община (СГО).

Контейнери и транспорт от ЕТ Мартела – София

Следете нашия Блог за статии и полезна информация относно строително-ремонтните дейности и съпътстващите ги услуги – контейнери за смет цени, метални контейнери за отпадъци, контейнер тип „лодка“ и контейнери втора ръка цени. Харесайте нашата Facebook страница и оставете своя коментар за качеството на предложената от нас услуга. Ние ценим Вашето мнение, то ни помага да бъдем по-добри в това, което правим! За повече информация за рециклирането, вижте следната статия!

контейнери за извозване на строителни отпадъци

Контейнер 3 кубика

80лева до пет дни

С вкл. такса смет

След Околовръстен път – 10лв. надценка

Контейнер 4 кубика

90лева до пет дни

С вкл. такса смет

След Околовръстен път – 10лв. надценка

Контейнер 6 кубика

120лева до пет дни

С вкл. такса смет

След Околовръстен път – 10лв. надценка

Контейнер 7 кубика

130лева до пет дни

С вкл. такса смет

След Околовръстен път – 10лв. надценка

Един съвет за летния сезон: моля заявете своя контейнер за строителен отпадък няколко дни по-рано. През месеците от май до октомври натоварването на камионите за извозване е доста по-голямо и може да се наложи да чакате. Планирайте нещата и оставете професионалистите да се справят с къртенето и изнасянето на отпадъците, както и тяхното депониране.

Експресна доставка на контейнер под наем

Какво да направите, ако ремонтът вече е в разра си? Вероятно не сте помислили къде можете да изхвърлите старите ненужни мебели и обзавеждане. А какво да говорим за свалените мазилки, настилки и други строителни боклуци?

Кофите на фирмите за чистота  не са добър избор. В този случай отново имате нужда от контейнер за отпадък под наем. Преценете колко боклук има за изхвърляне и изберете желания обем контейнер (вид контейнер). Най-малките контейнери за строителни отпадъци на ЕТ Мартела са с 3 кубика обем. Те са подходящи за малки ремонти и освежавания на малки имоти. По-големите контейнери са съответно по 4 и 7 кубика. Те ще поберат доста повече строителни отпадъци и стари начупени мебели.

Щом ремонтът вече е тече, то контейнерът трябва да пристигне възможно най-бързо. Сигурно пред апартамента Ви вече сте складирали куп чували и кашони със строителен боклук. Затова фирма ЕТ Мартела винаги държи по един контейнер в резерв за експресна доставка. Така екипът ни може да реагира мигновено на повиквания за експресно изхвърляне на отпадъка.

ЕТ Мартела Контейнери

Доверете се на опитен и надежден партньор – фирма ЕТ Мартела. Ние сме в бранша от десетилетие и знаем как да се справим с лекота и в кратък срок. За това говорят и стотиците наши доволни клиенти.

Обадете ни се на телефон: 0897/897 266

Пишете ни на имейл: etmartela@abv.bg

За къртене на помощения, вижте тук!

За почистване на мазета и депониране на боклука, вижте тук!