Кърти чисти извозва
Позвънете

Услугата Изкъртване – изчистване – извозване

изкъртване-изчистване-извозване

Пролетта е вече тук. Сега е времето да разчистите терена за нов строеж, както сте го замислили, да промените мястото, където живеете или работите. Да, време е, да започнете на чисто.

За да извършите добър и качествен ремонт на старо жилище или сграда, със сигурност ще Ви е необходима услугата на професионални фирми, които се занимават с това да съборят, разчистят и транспортират всички отпадъци.

Хубавото е, че са налице вече такива услуги, остава само да изберете една от тях.

Какви са услугите им? Изкъртване-изчистване-извозване

Започва се с изкъртване. Изкъртване на бетон, тухла, различни замазки, комини, бани. Събарят се къщи и постройки. Може да се демонтират стени и прегради. Всичко се извършва професионално, с машини и техника. Експертите ще направят всичко възможно, за да не навреди къртенето на цялостния дизайн на помещението.

Следва почистването. Почистването на целия строителен боклук и премахването на всякакви опасни предмети навсякъде от имота е от изключително значение, както за Вас, така и за съседите Ви, за обществото, за природата.

Почиства се след къртене и ремонт във всяко жилище. Почистват се безпроблемно и бързо мазета, тавани, складове. Професионалисти прецизно и коректно свършват тази част от работата по почистване на строителните отпадъци.

Трета стъпка – извозване. Следва да се извози изкъртения и почистен, събран боклук от терена. Извозва се до сметище всякакъв боклук и строителни материали. Цените, които се предлагат не са високи и са с включена такса смет обикновено.

Наредба  за изкъртване-изчистване-извозване

Знаете ли, че има специална наредба за управление на отпадъците във всяка община? Глава пета от Наредбата на Столичната община регламентира специално извозването с контейнери за строителни отпадъци.

На Ваше разположение са фирми, които извършват след услугите си по къртене или почистване, и задължително извозване на събраните отпадъци, сортиране и депониране на всякакъв тип останки от ремонт, извозване на стари, негодни мебели, уреди, железни конструкции, варели, автомобилни гуми, пластмасови или дървени останки от какво ли не още. За всеки от изброените отпадъци съществува отделна глава в Наредбата на Столична община и фирмите следва да имат  законни разрешителни да извозват тези ненужни купища боклук до място за рециклирането му.

За да направите всичко организирано, качествено и безпроблемно, за да се отървете от всякакви струпани отпадъци и боклуци, доверете се на фирма по изкъртване, почистване и извозване. Тогава всички извозени строителни отпадъци ще са обезвредени, съгласно изискванията на екологичните норми на  организациите за реда и чистотата във Вашия град или район.Вашият коментар