Кърти чисти извозва
Позвънете

Кога е нужен контейнер за строителни отпадъци?

контейнер за строителни отпадъци

Контейнер за строителни отпадъци

Предстои Ви летен ремонт или освежаване на дома? Подменяте старите мебели и обзавеждане? Замисляли ли сте се къде ще изхвърлите ненужните обемни отпадъци?  Отговорът на всички тези въпроси е един – имате нужда от контейнер за строителни отпадъци.

Важно! Не си помисляйте да изхвърляте строителен боклук в контейнерите битови отпадъци. Глобата, която може да Ви лепнат започва от 50 лв., а и така можете да повредите механизмите на смето-извозващите машини. Така с евентуалния им ремонт и неприятности, сметката излиза солена.

Ангажиране на фирма за извозване на строителен отпадък

Разумният подход е да се наеме фирма с контейнер за строителни отпадъци. Тя ще докара контейнера пред входа на блока Ви за колкото дни трябва, докато има да се изнася боклук. Ако има къртене, можете да се договорите за комплексна цена с извозване на отпадъка. Тези фирми са професионалисти и ще свършат тази работа много бързо, ефективно и ще оставят чисто!

Непременно информирайте живущите във входа Ви и домоуправителя на етажната собственост. Добре е да се знае, че ще има ремонт и ще се кърти и извозва. Така шансът съседите Ви да са по-снизходителни към шума и мръсотията се увеличава. С домоуправителя е добре да съгласувате и мястото на контейнера за стоителен отпадък. Определете му място до тротоара, така че да не пречи на движението на колите и пешеходците. Ако домът Ви е в Синя или Зелена зона, ще трябва да посетите и местната Районна община за разрешение. В противен случай рискувате глоба. Имайте предвид, че не можем да оставим контейнера върху Служебен абонамент, освен, ако не е Ваш.

Планиране на ремонта

Заявете контейнер за строителен боклук по-рано. В летния сезон, натоварването на фирмите е голямо и може да се наложи да чакате. Планирайте нещата и оставете професионалистите да се справят с къртенето и изнасянето на отпадъците. А Вие отидете да си изберете новите плочки, бои, санитария и уреди.