Кърти чисти извозва
Позвънете

Услуги с бобкат от фирма ЕТ Мартела за София.услуги с бобкат

Услугата ни по ползване на тази лека механиация включва:

Услуги с Бобкат цени

Цена: 350-400 лева

  • Транспортиране на машината до локацията за работа (включена в цената за всички квартали на София)

Бобкат (Bobcat) – технически характеристики

Бобкат е най-популярния мини товарач в света. Марката е основана в САЩ. Това се случва преди повече от 55 години в малък град в щата Северна Дакота. Създателят на Bobcat-а се казва Melroe Manufacturing Company. От там води началото си популярния челен товарач Бобкат, известен и като мини фадрома. Първият модел е еM-400.

Последните 2 десетилетия създателите на Бобкат направиха редица подобрения на функционалността и КПД-то на машината. Едно обаче остава константа. И това е реномето на една висококачествена и прецизна товароподемна машина. Заради своята ефективност и надеждност Bobcat са лидер на световния пазар. ЕТ Мартела, като семейна фирма, се спряхме на най-добрия челен товарач на света – Bobcat S175 за своите услуги с Бобкат.

Услуги с Бобкат за София и региона

Извършваме всякакви услуги с Бобкат на територията на София и близките населени места. За да направите поръчка е ннужно да заявите машината един ден предварително. Позвънете ни!

Какво е бобкат – мини фадрома

Това са машини, създадени специално за усилена и продължителна работа. Бобкат (Bobcat) e лидер на световния пазар и предлага множество модели в зависимост от спецификата на дейността, която се извършва.

Машините „Bobcat“ имат над 55 годишна история. Те са създадени за работа във  фермата, в помощ на фермера.  „Bobcat“ представлява название за мини челен товарач и има безспорно много причини да се нарича така. Машините с емблемата на американски рис са синоним на бързина и компактност, на мултифункционалност и надеждност. Това е предпоставка за перфектно свършени услуги с бобкат.

През всичките тези  55 години „Bobcat“ предлагат нови и нови технологии и дават посоката на развитие на сектора , допитвайки се до нуждите и отзивите на тези, на които работата е свързана със земята.

Предимства на Bobcat-а: Услуги с Бобкат

Специфичната селскостопанска работа изисква машините за работа да имат и специфичен дизайн, практичен и устойчив. В това отношение може да се каже, че „Bobcat“ са точно производителите, които влагат ресурс и специални технологииконкретно за тази специфика на приложение. Когато се работи в условия на силна запрашеност, машината трябва да бъде подсигурена с подходящи технически решения, за да се избегнат загряването и последващите възможни проблеми.

Телескопичните товарачи „Bobcat“  са оборудвани със специален,  реверсивен вентилатор на охлаждането за почистване при работа в  запрашени закрити помещения. Освен това, специално за българския селскостопански пазар, машините се оборудват със специален филтър „Cyclon“, работещ на центробежен принцип за прецизно пречистване на входящия въздух в двигателя.

Какво е важно за услуги с Бобкат

Мини багерите „Bobcat“ могат да предложат множество предимства пред по-обемното оборудване. Те са супер надежни, комфортни и плавни. Притежават усъвършенствана модерна хидравлична система,  притежаваща повече от достатъчна мощност за по-бързи циклови времена. Хидравличните системи „Bobcat“ комбинират скорост и мощност за водеща производителност в индустрията, намалявайки времето за което може да се извърши дадена работа. Продуктовата линия продължава да се усъвършенства непрекъснато.

Видимостта е друг изключително важен параметър, когато говорим за товаро – разтоварни дейности и услуги с Бобкат. Добрата видимост минимизира вероятността за инциденти и операторски грешки. Това от своя страна намалява разходите за поддръжка. Една от най – забележимите промени в новите модели телескопични товарачи Bobcat касае именно видимостта и комфорта.

Управлението на тези машини е с джойстик. Това е и интелигентен контрол, джойстикът предоставя висока чувствителност и в същото време изключителна плавност на движенията.

Обадете се сега, ако се нуждаете от услуги с Бобкат.

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]