Кърти чисти извозва
Позвънете

Къртене на бетон

къртене на бетон

Къртене на бетон – особености

Къртене на бетон – това е една от основните услуги, която фирма ЕТ Мартела извършва. Нашият екип кърти на съвсем нормални цени, съобразени с тежестта и опасностите при тази работа. След къртенето на бетона наши товарачи изнасят отломките и ги депонират с контейнер за строителен боклук.

Масово явление в София и по-големите градове, където има панелни жилища е усвояването на балкона. Така кухнята става по-голяма и приветлива. За целта трябва да се премахне така наречения „зъб“ под прозореца и отстрани на него. Така ще се оформи едно голямо неделимо помещение.

Къртене на панел

Къртенето на панел е сложна работа за непрофесионалистите. С подръчни средства и непрофесионални машини ще отнеме много време и енергия. Ето защо най-удачно е да се извика фирма за къртачни услуги. Тя обикновено работим с ударно пробивни машини произведени от сериозни световни компании. Тези машини са професионално къртене и по КПД надминават значително тези за домашна употреба.

Фирмите за къртене работят с предпазни средства, за да се избягват трудови инциденти. Отделно служителите са назначени с редовни трудови договори и имат действащи застраховки Злополука.

След извършването на всички дейности по къртенето на бетон, тухли и премахване на арматури, помещението се почиства до замазка. Така вече спокойно може да влезе другата бригада, която ще прави същинския ремонт.

Къртенето на бетон е опасна дейност

Внимание! Къртенето е опасна дейност. Не я извършвайте сами или с приятели. Има риск от сериозни наранявания. Доверете се на проверена с времето фирма за къртене на бетон и други стени. Ще заплатите известна сума, но ще останете доволни. И няма да се впуснете в нещо, което не е ваша присъща дейност.

Имайте предвид, че повечето добри фирми за къртене предлагат пакетна услуга кърти-чисти-извозва. Така цената за операцията пада, защото услугата става комплексна и разходите за транспорт и логистика намаляват. Потърсете сериозна фирма, доказала се със стотици доволни клиенти!Вашият коментар