Кърти чисти извозва
Позвънете

Контейнери за строителен отпадък – под наем

Контейнери за строителен отпадък – под наем

Фирмата ни предоставя услуги по отдаване под наем на контейнери за строителни отпадъци. Ние работим с физически лица, фирми и големи предприятия. На Ваше разположение са контейнери за стоителни отпадъци с обем 8 м3, 20 м3, 27 м3, 32 м3. Ние сключваме договор с клиентите и изхвърляме строителните отпдъци на специално предназначено за целта депо.

Предоставяме също така и свързани услуги

Помощ на товарачи при премахването на строителните отпадъци. Можете да използвате услугите на нашата фирма за контейнери за строителен отпадък под наем по всяко време на годината. Отпадъците се извозват на специализирани депа по законоустановения ред. Във фирмата работят квалифицирани служители, които ще Ви консултират безплатно и ще Ви помогнат да изберете контейнер за рециклиране, съобразен с Вашите нужди. Има възможност за сключване на договор за текущо извозване на отпадъци.

Кога се налага да наемем контейнери за строителен отпадък

Услугата за извозване на строителни отпадъци се използва от управляващи компании, строителни организации и физически лица. Предлагаме контейнери за строителен отпадък с различни размери. Съгласно законодателство е забранено изхвърлянето на обемисти предмети и отпадъци в обикновени битови контейнери, има глоби за това.

След ремонт няма как да натрупвате строителен отпадък до входа и на улицата. Всичко това заплашва с административни глоби. Извозвайте строителния боклук като наемете специализирани контейнери за строителни отпадъци. Чувствайте се свободни да се свържете с нашата компания по всяко удобно за Вас време.

Какви боклуци извозваме с контейнери?

  • Земя и почва.
  • Строителни отпадъци – тухли, мазилка, остатъци от бетон и др. подобни.
  • Стари мебели.
  • Развалени домакински уреди.
Също така извозваме и битови отпадъци.

Наемането на контейнер за строителен отпадък е особено актуално в град като София след извършени строителни работи. През този период се натрупват много строителни остатъци, които трябва да се изхвърлят. Обръщайки се към нас, ние ще се погрижим строителните Ви отпадъци да бъдат премахнати и извозени на правилното място. Със сигурност ще бъдете облекчени. Работим бързи и отговорно.

Контейнер с вместимост 8,5 м³

Такъв вид контейнери за строителен отпадък са предназначени за извозване на тежки строителни отпадъци и средно тежки строителни отпадъци (пръст, пясък, бетон, тухли), както и битови отпадъци (мебели, печки, секции, котлони и др.).

За да може камион да докара и монтира контейнер за строителен отпадък във Вашия обект, входът на улицата или алеята трябва да са с ширина минимум 3,50 m, височина 3,50 m, а пътят за достъп трябва да е с дължина минимум 20 m.

Повече информация за контейнери за строителен отпадък тук.