Кърти чисти извозва
Позвънете

Кампанията за почистване на България

почистване

ЕТ Мартела подкрепя кампанията за почистване

Уважаеми клиенти,

ЕТ Мартела приветства кампанията на медиите за есенно почистване на градовете и селата ни. Като компания със сходна дейност, ние призоваваме гражданите да се включат в инициативата. И малките активности по почистване от всеки човек ще дадат ефект и ще направят разлика във Вашия квартал. Независимо от населеното място, всеки може да участва според времето и възможностите си.

Да изчистим България

Във връзка с деня за почистване, ние ще работим на пълен работен ден и сме готови да се отзовем с безплатен транспорт и депониране на боклук. Нашите контейнери за едър строителен отпадък могат да бъдат използвани за целта. В района на София ние няма да начислим такса за извозване на отпадъка. Молим за уточнение, че сме ауторизирани да извозваме само строителен и не-битов отпадък. За битов отпадък, можете да се свържете с фирмите по чистота. Техните ресурси за деня ще бъдат силно увеличени, за да се поеме обемът отпадък за изхвърляне.

Контейнери на разположение:

  • Контейнер 3 кубика – наличен
  • Контейнер 4 кубика – наличен
  • Контейнер 6 кубика – след заявка от предния ден
  • Контейнер 7 кубика – след заявка от предния ден

Имаме и самосвал, който може да се ползва за кампанията след предварителна заявка.

Призоваваме всички жители на София да уважат инициативата на медиите и да се включат в почистването на града ни! Така ще направим средата на обитание много по-приятна и уютна. Времето обещава да е слънчево, сухо и подходящо за подобни дейности навън. Излизайки да почистим пред блока, пред двора, на улицата или паркинга ние даваме и добър пример на нашите деца. Да бъдат отговорни млади граждани и да ценят чистотата и да я пазят.

Да изчистим нашата страна! Нека повече хора участват и вземат отношение. Само така ще се движим напред като нация и народ. ЕТ Мартела подкрепя активностите!Вашият коментар